متخصص ارتودنسی در غرب تهران

ارتودنسی دندان

همانطور که می دانید ارتودنسی نوعی درمان دندانپزشکی است که دندان ها را صاف و مرتب می‌کند و مشکلات نامناسب بودن سطح تماس دندانهای بالا و پایین با یکدیگر را اصلاح می نماید.

به عبارت دقیق تر ارتودنسی یک تخصص دندانپزشکی است که به تشخیص، پیشگیری و اصلاح بی نظمی دندان ها، ناهنجاری فک‌ها و الگوهای نامناسب بایت می پردازد. همچنین ممکن است به اصلاح رشد صورت، معروف به ارتوپدی دندان و صورت بپردازد.

در ارتودنسی غرب تهران با استفاده از ابزارهای ارتودنسی، با حرکت آرام دندان‌ها و فک‌ها به اطراف، ناهنجاری‌ها درمان می‌شود. ارتودنسی دندان سبب بهبود لبخند و سلامت کلی ناهنجاری‌های دندانی فکی می‌شود.

در درمان ارتودنسی دندان، از وسیله ارتودنسی که معمولاً در داخل دهان قرار می گیرد استفاده می شود تا دندان ها یا فک‌ها در موقعیت مورد نظر قرار بگیرند. یکی از رایج ترین وسیله های ارتودنسی که بسیاری از ما با آن آشنا هستیم براکت یا همان سیم گرفتن دندان ها است که در آن به هر دندان قطعه فلزی کوچکی چسبانده می شود و یک سیم فلزی به آن ها وصل می شود و به اصطلاح دندان‌ها سیم کشی می شوند.

چرا نیاز به انجام ارتودنسی داریم؟

دندانهای نامرتب و به هم ریخته در درجه اول بر روی زیبایی ظاهری فرد اثر می گذارند. اما دندان‌های نامرتب، علاوه بر ظاهر بد، فشار زیادی را به سایر دندان‌ها، لثه‌ و مفاصل فک وارد می‌کنند، که می تواند منجر به مشکلات زیر نیز بشود:

  • سخت جویدن همراه با درد
  •  ایجاد مشکل در لثه
  •  پوسیدگی دندان‌ها
  •  سردرد و میگرن شدید
  •  درد پشت شانه و گردن
  •  مشکلات گوارشی ناشی از بد جویدن غذا
  •  مشکلات در مسواک و رعایت بهداشت دهان و دندان
  •  مشکلات ظاهری و پایین آمدن اعتماد به نفس
  •  مشکلات مفصل گیجگاهی فکی

متخصص ارتودنسی غرب تهران

ارتودنتیست یا همان متخصص ارتودنسی، دندانپزشکی است که بعد از گذراندن چند سال تجربه کاری در زمینه دندانپزشکی، با شرکت و قبولی در یک آزمون تخصصی بین هزاران دندانپزشک و گذراندن دوره 3 الی 4 ساله تخصص ارتودنسی، می تواند به تشخیص و درمان ارتودنسی کودکان و بزرگسالان بپردازد.

متخصص ارتودنسی کسی است که بتواند تشخیص به موقع دهد و به صورت اصولی درمان ارتودنسی دندان را در مدت زمان کمتر و تعداد مراجعه کمتر انجام دهد. اگر شما هم به درمان ارتودنسی غرب تهران نیاز دارید، ما به شما متخصص ارتودنسی غرب تهران دکتر مهدی فهیمی هنزائی را پیشنهاد می کنیم.

تفاوت متخصص ارتودنسی با دندانپزشک عمومی

یک متخصص ارتودنسی بعد از اتمام دوره 6 ساله دندانپزشکی عمومی، اقدام به شروع فراگیری تخصص ارتودنسی می کند و این دوره 3 الی 4 سال طول می کشد. پس یک متخصص ارتودنسی در کنار تمام دانش هایی که یک دندانپزشک عمومی دارد، دانش مخصوص ارتودنسی را نیز دارد.

همچنین یک دندانپزشک عمومی به درمان های عمومی دندانپزشکی می‌پردازد اما متخصص ارتودنسی به درمان ناهنجاری فک و نامنظمی دندان ها می پردازد.

بهترین متخصص ارتودنسی غرب تهران

هر درمانی نیازمند تخصص و تجربه و دانش مخصوص به خود است و ارتودنسی نیز یک درمان تخصصی می باشد و نیاز به متخصص ارتودنسی دارد. ارتودنتیست یا متخصص ارتودنسی به طور معمول بعد از گذراندن دوره های 6 ساله دندانپزشکی عمومی، به مدت 3 الی 4 سال به گذراندن دوره های تخصصی ارتودنسی پرداخته است.

دندانپزشکان عمومی نمی توانند درمان ارتودنسی انجام دهند و حتما برای انجام این درمان به یک متخصص ارتودنسی مراجعه کنید. یکی از بهترین متخصصان ارتودنسی غرب تهران دکتر مهدی فهیمی هنزائی هستند که مطب ایشان در ستارخان، که دارای دسترسی خوبی برای ساکنین غرب تهران است، واقع شده است. به دلیل اینکه درمان ارتودنسی به گونه ای است که لازم است بارها و به دفعات به مطب دندانپزشک مراجعه کرد، بنابراین بهتر است که مطب متخصص ارتودنسی به منزل شما نزدیک باشد. برای ساکنین غرب تهران مطب دکتر مهدی فهیمی هنزائی که در غرب تهران محله ستارخان قرار دارد، گزینه بسیار مناسبی است.

ارتودنسی غرب تهران

چه افرادی نیاز به متخصص ارتودنسی غرب تهران دارند؟

تشخیص اینکه فردی به درمان ارتودنسی نیاز دارد یا خیر توسط متخصص ارتودنسی و با معاینه بالینی انجام می شود. اما به طور کلی افرادی که مشکلات زیر را دارند، اغلب به درمان ارتودنسی نیاز پیدا می کنند:

شلوغی و تراکم زیاد دندان‌ها: از نظر بهداشت دهان و دندان، شلوغی دندان‌ها شایع ترین دلیل مراجعه افراد برای انجام ارتودنسی است. این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که فضای کافی در دهان برای قرار گرفتن همه دندان‌ها وجود نداشته باشد. دندان های شلوغ به سختی با نخ دندان تمیز می‌شوند و در صورت عدم اصلاح، می‌توانند سبب پوسیدگی دندان شوند.

فاصله دندان‌ها: فاصله زیاد و بیش از حد معمول به اندازه ازدحام دندان مشکل ساز است. متداول‌ترین مکان برای فاصله دندان‌های مشکل دار، بین دو دندان جلویی است، اگرچه ممکن است در هر جای دهان اتفاق بیفتد. فاصله بیش از حد می‌تواند منجر به التهاب لثه و پوسیدگی دندان شود و اجازه دهد لثه بیشتر در معرض باکتری‌ها قرار گیرد، جایی که به طور معمول توسط دندان محافظت می‌شود.

دندان‌های نهفته: دندان نهفته به دندانی گفته می شود که نمی تواند به درستی در بیاید زیرا معمولا جای کافی در فک ندارد. دندان عقل اغلب تحت تأثیر قرار می گیرد و باعث درد بزرگسالان می‌شود. دندان های نیش نیز اغلب هنگامی که بیمار دندان‌های شلوغ داشته باشد، تحت تأثیر قرار می گیرند.

دندان‌های کج: دندان هایی که هم تراز نیستند و ظاهری کج دارند، ممکن است عوامل ژنتیکی داشته باشند و یا عوامل دیگر که با مراجعه به ارتودنتیست می توان وضعیت آنها را بهبود بخشید.

بایت: به این معناست که دندان های بالا و پایین شما هم راستا نباشند و در جای مناسب قرار نگرفته باشند؛ که این موضوع می تواند بر شکل صورت و ظاهر دندان شما تأثیر بگذارد. انواع مختلف آن عبارتند از:

Openbite هنگامی که دندان های خود را فشار می دهید، دندان‌های بالا و پایین باز می شود.

Underbite وقتی است که دندان‌های ردیف بالایی شما خیلی عقب و دندان‌های ردیف پایینی خیلی جلو هستند.

Overbite زمانی است که دندان‌های ردیف بالایی شما خیلی جلوتر از دندان‌های پایین شما هستند.

Crossbite وقتی بیمار دهان خود را می بندد، دندان های بالایی در داخل دندان‌های پایین نشسته اند. کراس بایت، می‌تواند باعث ساییدگی دندان یا خرد شدن آن شود و بر زیبایی دندان ها هم تأثیر بگذارد. نیش نامرتب در پشت دهان، که به آن کراس بایت خلفی گفته می‌شود، می‌تواند باعث دندان قروچه، مشکلات فک و رشد غیر طبیعی صورت شود.

اکثر بیمارانی که دچار این نوع مشکلات بایت هستند، دندان‌هایشان زودتر فرسوده می شود و اغلب با افزایش سن نیاز به درمان‌های دندانپزشکی بیشتری دارند.

اختلالات مفصل گیجگاهی فکی: مشکلاتی مانند برخورد اولین دندان با این مفصل در هر طرف صورت می تواند باعث درد عمده در مفصل گیجگاهی فکی شود.

مشکلات تنفس دهانی: تنفس دهانی اگر به طور مداوم باشد، باعث بوی بد دهان و یا بیماری لثه و کج شدن دندان ها می شود. پس اگر تنفس دهانی هنگام خواب دارید، احتمالا باید به متخصص ارتودنسی مراجعه کنید.

اگر شما هم به دنبال یکی از بهترین متخصصان ارتودنسی در غرب تهران هستید، ما به شما دکتر مهدی فهیمی هنزائی را پیشنهاد می کنیم. دکتر مهدی فهیمی هنزائی با سال ها تجربه و سابقه درخشان در انجام ارتودنسی یکی از بهترین متخصصان ارتودنسی غرب تهران به شمار می آیند.

بهترین روش درمان ارتودنسی کدام است؟

متخصص ارتودنسی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بی نظمی‌های دندان، فک و صورت آموزش دیده و تخصص خود را گرفته‌ است. روش های مختلفی برای درمان ارتودنسی وجود دارد، که به کمک متخصص ارتودنسی غرب تهران می‌توانیم بهترین روش درمان را انتخاب کنیم.

انتخاب بهترین روش ارتودنسی دندان به عوامل زیادی از جمله سن بیمار، شدت مشکل، زمان مراجعه و مشخصات فیزیولوژی بدن بیمار بستگی دارد که با مراجعه به موقع به ارتودنتیست و انجام معاینه های پی در پی در تمام مراحل می توان بهترین نوع درمان ارتودنسی را انجام داد.

معمولا متخصص ارتودنسی غرب تهران طیف گسترده ای از گزینه های درمانی را برای صاف کردن دندان‌های کج، رفع نیش بد و تراز کردن صحیح فک‌ها به شما معرفی می‌کند. که با توجه به میزان مشکل و با مشورت بیمار، نوع درمان ارتودنسی انتخاب می شود.

آیا ارتودنسی عوارض هم دارد؟

ارتودنسی علاوه بر ردیف کردن و زیباتر کردن دندان های شما، معایبی نیز به همراه دارد. البته این معایب لزوما برای همه افراد به وجود نمی آید. این عوارض یا معایب ارتودنسی عبارتند از:

  • احساس دندان درد و ناراحتی خفیف بعد از اتصال ابزارهای ارتودنسی
  • برخی خراش ها و زخم های کوچک در داخل دهان شما
  • عفونت لثه
  • از بین رفتن مینای دندان
  • کوتاه تر شدن طول ریشه دندان ها
  • زرد شدن دندان ها

ارتودنسی غرب تهران هزینه مزایا و معایب

چکیده ای از تاریخچه ارتودنسی

در اینجا مفید دیدیم که شما را با تاریخچه ای از ارتودنسی آشنا کنیم. حتما برای شما هم جالب و هم عجیب است که بدانید ارتودنسی که روشی جدید برای برطرف کردن ناهنجاری های دندان است، تاریخچه ای دور و دراز دارد و 400 تا 500 سال قبل از میلاد هم با روش هایی سعی در صاف کردن دندان ها داشته اند. در ادامه تاریخچه ای از ارتودنسی بیان شده است تا بدانید که ارتودنسی از کجا شروع شده تا به شکل امروزی اش رسیده است.

ارتودنسی در مصر باستان

درمان ارتودنسی اولین بار در مصر باستان انجام شده است. تاکنون مومیایی های بسیاری پیدا شده اند که دندان هایشان دارای ابزار ها و تجهیزاتی بوده است. در واقع این مومیایی ها نشان دهنده این هستند که از همان زمان، زیبایی و سلامت دندان ها اهمیت داشته است. بعضی از مومیایی ها داری حلقه هایی فلزی در فاصله بین دندان های خود بوده اند که به کمک نخ هایی به دست آمده از احشام حیوانات، روی دندان ها قرار می گرفتند.

ارتودنسی در یونان باستان

400  سال قبل از میلاد، پزشک یونانی در رابطه با درمان و رفع بی نظمی های دندانی، نوشته ای را ارائه داد. در ادامه سلسوس که یک نویسنده رومی بود، دندان های در حال رویش را مورد نگارش قرار داد که در آن توصیه می شد تا نوجوانان دندان های در حال رشد خود را به کمک فشار انگشت دست صاف کنند. نفر دیگری به نام پلینی، توصیه ای داشته که گفته مانع از رشد بیشتر دندان های بلند می شود.

ارتودنسی از سال 1728 تا سال 1757

اولین کتاب دندانپزشکی تحت عنوان دندانپزشک جراح، در سال 1728 توسط پیر فاوچارد ارائه شد که در آن ارتودنسی به منظور صاف و مرتب کردن دندان ها بیان شده بود. همچنین فاوچارد ابزاری به نام باند که امروزه آن را به عنوان محافظ دهان می شناسیم، را نیز کشف کرد.

در سال 1757 پیر بوردت فرانسوی، با نوشتن کتابی به نام هنر دندانپزشک به پیشرفت و ساخت دستگاه ارتودنسی باند فاوچارد کمک کرد. بورت علاوه بر اینکه روی این دستگاه تغییراتی ایجاد کرد، این موضوع را کشف کرد که کشیدن دندان عقل در برخی از موارد می تواند از کج شدن دیگر دندان ها جلوگیری کند. بنابراین می توانیم سال 1757 را یکی از مهمترین تاریخ ها در رابطه با ارتودنسی دندان بدانیم.

ارتودنسی از سال 1819 تا سال 1843

اولین بریس مدرن ارتودنسی در سال 1819 توسط کریستوپه فرانسوا به وجود آمد. دستگاهی که او اختراع کرد، دارای یک سیم قوس دار بود که با قرار گرفتن روی دندان های هر فک می توانست آن ها را صاف نگه داشته و مانع از کج شدن دندان ها گردد.

تا سال 1843 بریس های ارتودنسی فرانسوا همچنان اهمیت داشته و مورد استفاده قرار می گرفتند تا اینکه دکتر ادوارد مینارد، الاستیک های ارتودنسی را برای کمک به اصلاح کجی دندان ها و فک ها ساخته و در کنار آن ها مورد استفاده قرار داد. الاستیک های سال 1843 به کش های ارتودنسی که امروزه وجود دارند، بسیار شباهت داشتند. در واقع حضور آن ها را می توان نقطه عطفی در ارتودنسی دانست.

ارتودنسی از سال 1900 تا سال 1970

استفاده از بریس های ارتودنسی در جامعه دندانپزشکی در سال 1900 به طور کامل جا افتاده بود. اما جالب است بدانید که در آن سال ها از براکت ها و سیم هایی با جنس طلای 18 عیار استفاده می کردند که همین موضوع سبب گران قیمت بودن این درمان شده بود. به همین دلیل، به فکر استفاده از فولاد به جای طلا افتادند.

حدود اواسط دهه 1970، دندانپزشکان متوجه شدند که می توانند بریس های ارتودنسی را در پشت دندان ها نیز نصب کنند. علت آن این بود که تمایل داشتند تا دستگاه های ارتودنسی روی دندان ها نشان داده نشوند. این جا تاریخچه عظیم رشد ارتودنسی نامرئی لینگوال و در واقع اولین قدم ها در ارتودنسی نامرئی مطرح است. امروزه بریس های لینگوال یکی از روش های ارتودنسی نامرئی بوده که برای برخی از افراد مورد استفاده قرار می گیرند.

ارتودنسی دندان از سال 2000 تا سال 2023

ناسا در اواخر قرن 20 برای بهبودی روش های صاف کردن دندان ها، پیشرفت بسیار مهمی را در این زمینه به وجود آورد. اختراع ناسا سیم هایی از جنس آلیاژ نیکل و تیتانیوم بود که توانستند به خوبی جایگزین فولاد شوند. یعنی تا سال 2000 از سیم هایی با جنس فولاد استفاده می شد. سیم های نیکل – تیتانیومی با داشتن خاصیت انعطاف پذیری قادر به فعال شدن و گرم شدن با دمای بدن بوده و می توانستند نقش بسیار موثری در حرکت و جا به جایی دندان ها داشته باشند. همچنین این سیم ها دارای دوام و ماندگاری بالاتر بوده و نیاز به مراقبت کمتری داشته اند.

در ادامه این سال ها، اولین الاینر های شفاف ارتودنسی نیز ساخته شدند که امروزه آن را به روش ارتودنسی اینویزیلاین و یکی از برترین و محبوب ترین روش های ارتودنسی نامرئی می شناسیم.

ارتودنسی در ایران

با وجود اینکه ارتودنسی دندان در اجداد ایرانیان قابل مشاهده نبوده است، اما می توان بیان کرد که در سال 14 هجری خورشیدی این درمان به مرز های ایران نیز نفوذ کرد. پروفسور حسن ریاض، در سال 1313 در اولین دانشگاه مدرن ایران، درمان ارتودنسی را مطرح نمود. در سال های آخر دهه 50، ارتودنسی یکی از شاخه های تخصصی دندانپزشکی بیان شد. همچنین در سال 1356 پروفسور علی اکبر بهرمان که پدر ارتودنسی ایران خطاب می شوند، انجمن ارتودنتیست های ایران را ایجاد نمود.

ارتودنسی نامرئی چیست؟

ارتودنسی نامرئی یا invisible orthodontics یکی از انواع ارتودنسی است که از محبوبیت بالایی برخوردار است. علت این محبوبیت آن است که در روش ارتودنسی نامرئی سیم های ارتودنسی بر روی دندان ها دیده نمی شوند.

ارتودنسی نامرئی روش درمانی است که بیشتر مورد استقبال افراد بزرگسال قرار می گیرد و  بزرگسالان به دلایل متفاوت، بیشتر به دنبال این هستند که ارتودنسی بر روی دندان آن ها نمایان نباشد. مزیت اصلی انواع ارتودنسی نامرئی، نمایان نبودن آن است. البته باید ذکر کرد که استفاده از ارتودنسی نامرئی برای همه امکان پذیر نیست و در ابتدا باید توسط متخصص ارتودنسی مورد معاینه قرار گیرید.

اینویزیلاین چیست؟ همانطور که روز به روز علم در تمامی زمینه ها بیشتر پیشرفت می کند، در زمینه دندانپزشکی و ارتودنسی نیز پیشرفت قابل توجهی کرده است. این پیشرفت به جایی رسیده است که مرتب شدن دندان ها بدون دستگاه هایی که روی دندان ظاهر شوند، صورت گیرد. دستگاه‌های این نوع ارتودنسی شفاف، شامل الاینرهای شفاف و متحرکی هستند که به دندان‌های بیمار چسبانده نخواهند شد و به صورت متحرک هستند، به این معنی که می‌توانید هر ساعتی از شبانه روز الاینرها را از دهان خود خارج کنید و مجدد داخل دهانتان بگذارید. البته توصیه دندانپزشکان این است که بهتر است زیاد این کار را انجام ندهید.

در ادامه به ذکر نکات کاربردی ارتودنسی نامرئی و برخی سوالات و شبهاتی که افراد در مورد ارتودنسی نامرئی غرب تهران ممکن است داشته باشند، می پردازیم.

انواع ارتودنسی نامرئی

ارتودنسی نامرئی را می توانیم به دو دسته ارتودنسی نامرئی ثابت و ارتودنسی نامرئی متحرک تقسیم بندی کنیم. ارتودنسی نامرئی ثابت، خود به دو دسته ارتودنسی نامرئی با براکت های سرامیکی و ارتودنسی نامرئی لینگوال تقسیم می شود.

در ارتودنسی نامرئی با براکت های سرامیکی Clear Braces همانطور که از نامش هم پیداست، از براکت های سرامیکی یا همرنگ دندان به جای براکت های فلزی استفاده می شود؛ بنابراین همان ارتودنسی ثابت است اما از براکت هایی همرنگ دندان استفاده شده که کمتر نمایان باشد.

در ارتودنسی نامرئی لینگوال Lingual Braces که به آن ارتودنسی مخفی نیز گفته می شود، ابزار ارتودنسی در پشت دندان های فک بالا و پایین قرار می گیرد و در ظاهر چیزی پیدا نیست. به دلیل برخورد و مزاحمتی که براکت ها در این روش با زبان ایجاد می کنند، به این روش، ارتودنسی زبانی نیز می‌گویند و اغلب اوقات متخصص، این روش را پیشنهاد نمی‌دهد، اما باز هم به شرایط شما بستگی دارد و باید از متخصص ارتودنسی خود مشاوره بگیرید.

ارتودنسی نامرئی لینگوال

حال به ارتودنسی نامرئی متحرک می رسیم که عموما منظور از ارتودنسی نامرئی این نوع از ارتودنسی است. ارتودنسی نامرئی متحرک یا ارتودنسی نامرئی با الاینرهای شفاف و یا ارتودنسی بدون سیم Clear Aligners که به آن ارتودنسی با الاینرهای شفاف یا ارتودنسی با پلاک های شفاف هم گفته می شود. به این نوع ارتودنسی invisalign هم می گویند که نام اولین برندی است که اقدام به تولید این الاینرها کرد.

در این نوع از ارتودنسی نامرئی پس از قالب گیری از دندان‌ها، قالبی مناسب دندان‌های شما ایجاد می‌شود که به راحتی و در هر ساعت از شبانه روز، می‌توانید آن را بر روی دندان‌هایتان قرار بدهید یا بردارید. البته در طول شبانه روز، تنها حدود ۲ تا ۴ ساعت می‌توانید ارتودنسی نامرئی را از دهان خود خارج کنید.

یکی از دلایل پرطرفدار بودن این ارتودنسی نوع الاینرهای شفاف و متحرک بودن آن است. به این مفهوم که شما هر زمانی که مایل بودید، می‌توانید ارتودنسی نامرئی را از دهان خود خارج کنید.

از سوی دیگر، به راحتی می‌توانید الاینرهای شفاف را به هنگام مسواک زدن یا میل کردن وعده‌های غذایی، از دهان خود خارج کنید؛ و یا حتی در شرایط خاص، مانند یک قرار ملاقات، آن ها را خارج کنید؛ که البته پیشنهاد می‌شود این کار را زیاد تکرار نکنید. اگر قصد انجام ارتودنسی نامرئی را دارید، ما به شما دکتر مهدی فهیمی هنزائی متخصص ارتودنسی غرب تهران را پیشنهاد می کنیم.

مزایای ارتودنسی نامرئی

اغلب وقتی از ارتودنسی نامرئی سخن به میان می آید، همان نوع متحرک آن مورد نظر است که به این ارتودنسی، ارتودنسی نامرئی یا ارتودنسی بدون سیم و یا ارتودنسی با الاینرهای شفاف یا ارتودنسی با پلاک های شفاف هم گفته می شود. در این نوع از ارتودنسی نامرئی پس از قالب گیری از دندان‌ها، قالبی مناسب دندان‌های شما ایجاد می‌شود که به راحتی و در هر ساعت از شبانه روز، می‌توانید آن را بر روی دندان‌هایتان قرار بدهید یا بردارید. البته در طول شبانه روز، تنها حدود ۲ تا ۴ ساعت می‌توانید ارتودنسی نامرئی را از دهان خود خارج کنید.

یکی از دلایل محبوبیت این ارتودنسی نوع الاینرهای شفاف و متحرک بودن آن است. به این مفهوم که شما هر زمانی که مایل بودید، می‌توانید ارتودنسی نامرئی را از دهان خود خارج کنید. از سوی دیگر، به راحتی می‌توانید الاینرهای شفاف را به هنگام مسواک زدن یا میل کردن وعده‌های غذایی، از دهان خود خارج کنید؛ و یا حتی در شرایط خاص، مانند یک قرار ملاقات، آن ها را خارج کنید. که پیشنهاد می‌شود این کار را زیاد تکرار نکنید. به عبارت دیگر، مسواک زدن و غذا خوردن با ارتودنسی نامرئی راحت تر از ارتودنسی معمولی است.

معایب ارتودنسی نامرئی

با اینکه ارتودنسی نامرئی دارای مزایای فراوانی است؛ اما با این حال بدون مشکل هم نیست. برخی از مشکلات ارتودنسی نامرئی عبارت است از:

  • در ایران برای دندان هایی که دارای ناهنجاری های متوسط و سبک هستند، قابل انجام است. ناهنجاری های شدید را نمی شود انجام داد.
  • با توجه به این که متحرک است نیاز به همکاری بیمار دارد و احتمال گم شدن پلاک نیز وجود دارد. (حدود ۲۰ تا ۲۲ ساعت در شبانه روز باید پلاک ها بر روی دندان باشند)
  • یکی دیگر از معایب ارتودنسی نامرئی هزینه ارتودنسی نامرئی است که بالاتر از هزینه ارتودنسی معمولی می‌باشد.
  • ممکن است آن تعداد پلاکی که برای دندان مریض ساخته شده کافی نباشد و بعد از اتمام دوره چند پلاک دیگر برای تکمیل کردن کار برای او تهیه شود.

ارتودنسی غرب تهران

اگر شما قصد انجام ارتودنسی را دارید، بهتر است قبل از انجام هر کاری قیمت ارتودنسی را پرس و جو کنید. به همین منظور ما در جدول زیر، قیمت انواع درمان ارتودنسی را برای آگاهی هر چه بیشتر شما عزیزان ذکر کرده ایم.

جدول قیمت ارتودنسی در سال 1402

ردیفنوع درمان ارتودنسیشروع قیمت در سال 1402
1هزینه ارتودنسی متحرک هر فک10.000.000 تومان
2دستگاه فانکشنال متحرک21.500.000 تومان
3ارتودنسی با پلاک متحرک یا ثابت21.500.000 تومان
4قیمت ارتودنسی ثابت یک فک (بسته به سن بیمار و نیاز به کشیدن)21.500.000 تومان
5هزینه ارتودنسی ثابت دو فک (بسته به سن بیمار و نیاز به کشیدن)41.000.000 تومان
6قیمت ارتودنسی با دستگاه هایرکس (به هزینه درمان اضافه می‌شود)8.800.000 تومان
7هزینه اضافه شدن دستگاه فانکشنال ثابت به دستگاه ارتودنسی ثابت8.800.000 تومان
8نصب مینی اسکرو (به ازاء هر مینی اسکرو)8.800.000 تومان
9هزینه براکت سرامیکی هر فک8.800.000 تومان
10براکت دیمون شفاف23.000.000 تومان
11هزینه ارتودنسی نامرئی (شفاف) (براساس شدت مشکل، تعداد پلاک و کمپانی سازنده پلاک)65.000.000 تومان به بالا
12هزینه نصب فیکس ریتینر هر فک700.000 تومان
13هزینه نصب مجدد براکت (براساس نوع براکت)700.000 تومان
هزینه ارتودنسی نامرئی

هزینه ارتودنسی نامرئی یکی از اصلی ترین سوالاتی است که از اهمیت بسزایی برخوردار است. برخی از عوامل موثر در هزینه ارتودنسی نامرئی عبارتند از:

  • میزان حاد بودن مشکل دندان و شدت ناهنجاری
  • درمان یک فک یا هر دو فک
  • طول دوره درمان ارتودنسی نامرئی
  • نیاز به لوازم و دستگاه های اضافی برای درمان ارتودنسی نامرئی

قیمت ارتودنسی نامرئی به صورت کلی نسبت به دیگر ارتودنسی‌ها بیشتر است. یکی از دلایل اصلی آن، ساخته شدن این نوع از ارتودنسی‌ در کشورهایی همچون کانادا است. البته در برخی موارد، شاهد تولید برخی از انواع ارتودنسی نامرئی در کشور ایران نیز هستیم که برای شما قیمت ارتودنسی نامرئی به صرفه‌تری را رقم می‌زند.

بسته به شدت مشکل شخص و تعداد پلاک های لازم، حدودا از ۴۵ میلیون تومان تا ۵۰ میلیون تومان می باشد.

برخی در هنگام لبخند زدن فقط دندان های بالایشان پیداست پس فقط به ارتودنسی فک بالا اهمیت می‌دهند. از این رو چون که در معرض دید هم هست بیشتر تمایل دارند که ارتودنسی نامرئی فک بالا را انجام دهند. البته باید بدانید که ارتودنسی صرفا جنبه زیبایی ندارد بلکه درمانی هم محسوب می‌شود. قیمت ارتودنسی نامرئی فک بالا حداقل قیمت ارتودنسی نامرئی است.

بنابراین با توجه به عواملی که گفته شد حتی نمی‌توان هزینه تقریبی ارتودنسی نامرئی را بیان کرد و قیمت ارتودنسی نامرئی را متخصص ارتودنسی با توجه به وضعیت دندان‌های بیمار مشخص می‌کند. اما می‌توان گفت قیمت ارتودنسی نامرئی فک بالا و پایین تقریبا یکسان است. فراموش نکنیم عواملی مانند برند ارتودنسی نامرئی، بر قیمت ارتودنسی نامرئی فک بالا اثر خواهد گذاشت.

مراحل ارتودنسی نامرئی

همانگونه که در بالا گفته شد، انواع ارتودنسی نامرئی شامل ارتودنسی نامرئی ثابت و متحرک بود. ارتودنسی نامرئی ثابت شامل ارتودنسی لینگوال و ارتودنسی با بریس های سرامیکی می شود و ارتودنسی نامرئی متحرک که همان ارتودنسی با الاینرهای شفاف است. هر کدام از این روش‌ها دارای مراحل، تجهیزات و طول درمان متفاوتی هستند. لازم به ذکر است که نوع ارتودنسی با توجه به شرایط بیمار و با تشخیص متخصص ارتودنسی تعیین می شود.

مراحل ارتودنسی نامرئی لینگوال و براکت سرامیکی

ارتودنسی لینگوال یا همان ارتودنسی پشت دندانی (براکت ها در پشت دندان ها قرار می گیرند) بعد از معاینه، مشاوره و تشخیص متخصص ارتودنسی طی مراحل زیر انجام خواهد شد:

گرفتن عکس دقیق از فک و دندان‌های بیمار و بررسی عکس‌ها توسط ارتودنتیست

تهیه قالب از دندان‌های بیمار و فرستادن قالب بیمار به لابراتوار برای ساخت براکت‌های اختصاصی بیمار

قرار دادن و محکم کردن براکت‌های ارتودنسی روی دندان‌ها توسط ارتودنتیست. در روش لینگوال در پشت دندان‌ها قرار می گیرند و در روش ارتودنسی نامرئی با براکت سرامیکی، بریس‌های همرنگ دندان روی دندان‌ها قرار می گیرند

ارائه برنامه مراقبت از براکت‌ها در طول درمان و برنامه چکاپ و جلسات معاینه بعدی

ارتودنسی نامرئی غرب تهران

مراحل ارتودنسی با الاینر شفاف

مراحل طی شده در ارتودنسی نامرئی با پلاک‌های شفاف (ارتودنسی اینویزیلاین) کمی متفاوت با دو نوع دیگر ارتودنسی نامرئی است. بدین ترتیب:

گرفتن عکسهای دقیق از فک و دندان‌های بیمار و بررسی عکس‌ها توسط متخصص ارتودنسی

قالب گیری از دندان‌های بیمار (که عموما به وسیله یک پرینتر سه بعدی صورت می گیرد)

به وسیله یک نرم افزار مخصوص ارتودنسی، حرکت‌هایی که برای مرتب شدن دندان‌ها لازم است به آنها می دهند.

سپس وضعیت نهایی را با وضعیت اولیه دندان‌های بیمار مقایسه می کنند و مقدار جابجایی که برای مرتب شدن هر دندان لازم است اندازه گیری می کنند.

درست کردن تعدادی الاینر شفاف که بتوانند به همان میزانی که لازم است دندان‌ها را حرکت دهند (مثلا 0.3 میلی متر)

اگر قرار است طی 12 مرحله مرتب شدن دندان‌ها انجام شود، به بیمار 12 عدد الاینر شفاف تحویل می دهند.

بیمار هر یک از پلاک ها را به مدت یک الی دو هفته (22 ساعت در شبانه روز) استفاده می کند.

در هر جلسه معاینه و چکاپ وضعیت حرکت دندان‌ها با دقت توسط ارتودنتیست بررسی می شود.

سوالات متداول از متخصص ارتودنسی غرب تهران

حتما برای همه افراد قبل از شروع درمان ارتودنسی یک سری سوالاتی از قبیل: مدت زمان درمان با ارتودنسی چقدر است؟ هزینه ارتودنسی چقدر است؟بهترین سن برای انجام ارتودنسی نامرئی چه سنی است؟ بعد از انجام ارتودنسی نامرئی چه مراقبت هایی لازم است؟ آیا ارتودنسی نامرئی هم درد دارد؟ آیا در ارتودنسی نامرئی امکان بازگشت وجود دارد؟ آیا ارتودنسی نامرئی باعث پوسیدگی دندان می‌شود؟ پیش می آید که سعی کرده ایم در ادامه به پاسخ این سوالات بپردازیم.

چه مدت طول می کشد تا درمان ارتودنسی توسط متخصص ارتودنسی غرب تهران انجام شود؟

مدت زمان ارتودنسی به نوع مشکل، شدت مشکل و وضعیت عمومی شما بستگی دارد. درمان ارتودنسی، زمانی که از بریس استفاده می شود، بین 6 ماه تا یک سال و نیم طول می کشد تا مشکل برطرف شود. ذکر این نکته بسیار ضروری است که مدت زمان درمان پس از معاینه مشخص می شود و برای هر فرد بسته به نوع ناهنجاری متفاوت خواهد بود.

هزینه ارتودنسی توسط متخصص ارتودنسی غرب تهران چقدر است؟

برآورد دقیق هزینه ارتودنسی بدون مراجعه حضوری به ارتودنتیست و معاینه فک و دهان و دندان ها توسط متخصص ارتودنسی غرب تهران امکان پذیر نخواهد بود. معمولا قیمت ارتودنسی در کودکان کمتر از بزرگسالان است. چون فک کودکان در حال رشد است و صفحه رشد آن بسته نشده بنابراین حرکت دادن دندان ها و مرتب کردن آن ها آسانتر است.

آیا دندانپزشک عمومی می تواند کار ارتودنسی دندان را انجام دهد؟

دندانپزشکان عمومی درست است که می توانند کار دندانپزشکی عمومی و ترمیمی و زیبایی را انجام دهند اما برای انجام ارتودنسی به اندازه متخصصان ارتودنسی ماهر نیستند. برای مرتب کردن و ردیف کردن دندان ها بایستی تنها به متخصص ارتودنسی غرب تهران مراجعه نمایید.

مدت زمان ارتودنسی نامرئی غرب تهران چقدر است؟

روش درمان ارتودنسی نامرئی مناسب افرادی است که دارای ناهنجاری‌ های ضعیف تا متوسط هستند. بدین ترتیب که برای مشکلات ضعیف حدود 6 ماه زمان لازم است؛ و برای درمان مشکلات بیشتر معمولا نیاز به مدت زمانی بین 14 تا 18 ماه می‌ باشد.

بهترین سن برای انجام ارتودنسی نامرئی چه سنی است؟

ارتودنسی نامرئی معمولا برای بزرگسالان بهتر است. زیرا این نوع درمان ارتودنسی نیاز به مشارکت و همکاری بالای بیمار دارد که انتظار چنین همکاری از کودکان نمی‌رود. البته این روش به علت نامرئی بودن و مشاهده نشدن دستگاه‌های ارتودنسی در بین بزرگسالان نیز طرفداران بیشتری دارد. همه افرادی که دارای ناهنجاری های متوسط و سبک هستند و تمایل ندارند که ارتودنسی در چهره آنها جلب توجه کند، می توانند از این روش درمان ارتودنسی استفاده کنند.

بعد از انجام ارتودنسی نامرئی چه مراقبت هایی لازم است؟

بیشترین مراقبت را باید درباره ارتودنسی نامرئی با الاینر شفاف انجام دهید؛ به دلیل اینکه جنس آنها پلاستیکی و شفاف است و الاینرها به راحتی رنگ می گیرند، بنابراین هنگام غذا خوردن باید الاینرها را از دهان خارج کنید. همچنین باید از مسواک و شوینده مخصوص در طول درمان ارتودنس نامرئی استفاده نمایید.

آیا ارتودنسی نامرئی درد دارد؟

ارتودنسی با الاینر شفاف هم مانند سایر روش های ارتودنسی به دندان‌ ها نیرو و فشار وارد می‌کند؛ در نتیجه به دلیل فشار به دندان‌ ها در روزهای اول شما مقداری درد خواهید داشت که با مسکن می‌ توانید آن را کنترل کنید.

چند ساعت در روز باید از پلاک متحرک ارتودنسی شفاف استفاده کرد؟

برای اینکه اینویزیلاین یا الاینر شفاف، وظیفه خود را به درستی انجام دهد، شما باید هر روز حداقل 20 تا 22 ساعت مطابق دستور متخصص ارتودنتیست خود از آن ها استفاده کنید.

ارتودنسی نامرئی غرب تهران

آیا ارتودنسی نامرئی امکان بازگشت دارد؟

اگر این روش درمان چه از نوع ثابت و چه نوع متحرک، به درستی و مناسب شرایط دندان و فک شما انتخاب شده باشد، و تمامی مراحل و دوره درمان به درستی طبق نظر دکتر ارتودنسی پیش برود، امکان بازگشت نیست.

آیا ارتودنسی نامرئی باعث پوسیدگی دندان می‌شود؟

خیر، در ارتودنسی نامرئی با الاینر شفاف، به دلیل اینکه امکان درآوردن پلاک و تمیز کردن دندان ها وجود دارد، میزان پوسیدگی در این روش بسیار کم می‌شود. و در نوع ثابت آن هم اگر به صورت مرتب مسواک و نخ دندان را استفاده کنید، مشکل پوسیدگی دندان وجود ندارد.

هزینه ارتودنسی نامرئی نسبت به ارتودنسی معمولی چگونه است؟

هزینه ارتودنسی نامرئی معمولا از نوع ارتودنسی فلزی و معمولی بالاتر و گران تر است. برای مثال ارتودنسی سرامیکی همرنگ دندان نسبت به ارتودنسی ثابت با براکت فلزی گران تر است. همچنین هزینه ارتودنسی با الاینرهای شفاف و نامرئی گران تر از ارتودنسی ثابت و مرئی است. به خصوص اگر تعداد الاینرها زیاد باشند.

آیا ارتودنسی نامرئی چهره بیمار را تغییر می دهد؟

آنچه که درباره این نوع از ارتودنسی مهم است نامرئی بودن و مشخص نبودن براکت ها است. بنابراین تاثیر منفی بر روی ظاهر بیمار نخواهد گذاشت. به مرور زمان هرچه دندان ها مرتب تر و منظم تر می شوند چهره بیمار رو به بهبودی خواهد بود. بنابراین تغییر چهره مثبتی در پایان درمان ایجاد خواهد شد.

آیا ارتودنسی نامرئی موثر است؟

این نوع از براکت ها بهترین راه حل برای مرتب کردن دندان ها بدون این که نمای دندان ها غیر متعارف شود می باشد. ولی بعضی از ناهنجاری ها را نمی توان با ارتودنسی نامریی درمان کرد. همچنین ارتودنسی نامرئی ثابت با براکت های سرامیکی و یا ارتودنسی نامرئی ثابت پشت دندانی یا لینگوال نیز یکی دیگر از روش های کاربردی برای مرتب کردن انواع نامرتبی دندان ها است.

نکات مهمی درباره استفاده از الاینرهای شفاف
  • الاینرهای اینویزیلاین معمولا به راحتی روی دندان ها قرار می‌گیرند. فقط باید توجه کنید که ممکن است پس از تعویض آن ها، کمی احساس ناراحتی کنید.
  • هنگام بیرون آوردن پلاک، مجدد آن را روی دندان قرار دهید، زیرا اگر به صورت منظم و پشت سر هم از این الاینرها استفاده نشود، درمان می‌تواند بسیار طولانی مدت شود.
  • در ابتدای درمان با ارتودنسی نامرئی و استفاده از الاینرهای شفاف، صحبت کردن دشوار است و ممکن است نتوانید بعضی از حروف را به درستی ادا کنید.
  • اینویزیلاین برای برطرف کردن مشکلات جزئی یا متوسط دندان ها مناسب است، اگر مشکل تراز دندان های شما شدید باشد بهتر است دور ارتودنسی نامرئی را خط بکشید. زیرا روند درمان بسیار طولانی خواهد بود. در چنین مواقعی استفاده از بریس های فلزی مرسوم انتخاب بهتری است.
  • باید پس از صرف هر وعده غذایی مسواک بزنید، زیرا مواد غذایی که در لابه لای دندان ها و لثه شما گیر کردند، وارد الاینر شفاف می‌شوند و علاوه بر کثیف کردن پلاک، فرصتی برای باکتری ها فراهم می‌شود که در زیر این ابزار و در یک فضای بسته شروع به فعالیت کنند.
  • اینویزیلاین ها می‌توانند به راحتی کثیف و تغییر رنگ دهند، بنابراین شما باید مصرف برخی از نوشیدنی ها را محدود کنید.
  • باید از خیر میان‌وعده های زیاد بگذرید، تصور اینکه پس از مصرف هر ماده خوراکی باید مسواک بزنید واقعا خسته کننده و ملال آور است. بنابراین باید از خیر میان وعده های زیاد بگذرید. در عوض زمانی که مشغول میل کردن وعده های غذایی اصلی هستید، سعی کنید سیر شوید تا مجبور به مصرف میان وعده نباشید.
اگر برای درمان ناهماهنگی دندان های خود در غرب تهران به دنبال متخصص ارتودنسی هستید، می توانید با مراجعه به مطب متخصص ارتودنسی غرب تهران دکتر مهدی فهیمی هنزائی واقع در ستارخان از خدمات خوب ایشان بهره مند گردید.
هزینه ارتودنسی نامرئی

همانطور که در بالا هم ذکر شد، ارتودنسی نامریی به 3 نوع تقسیم بندی می شود. قیمت ارتودنسی نامرئی در هر کدام از این سه نوع کمی با یکدیگر متفاوت است. در ارتودنسی نامرئی لینگوال که همانند ارتودنسی فلزی است فقط دستگاه های ارتودنسی در پشت دندان ها قرار می گیرند، به دلیل حساسیت قرار گرفتن براکت های ارتودنسی هر متخصص ارتودنسی این کار را انجام نمی دهد. چون دستگاه و ابزار ارتودنسی در پشت دندان ها قرار می گیرند، حتما متخصص ارتودنتیست باید از مهارت و تجربه کافی برخوردار باشد. شایان ذکر است که ارتودنسی لینگوال هنوز در ایران به طور گسترده ای مورد استفاده قرار نمی گیرد. اما هزینه ارتودنسی لینگوال معمولا از 15 میلیون به بالاست.

نوع دیگر ارتودنسی نامرئی، ارتودنسی با براکت های سرامیکی است که درست مانند ارتودنسی معمولی بر روی دندان ها ثابت است. این سرامیک ها به دلیل همرنگ بودن با دندان ها، به چشم نمی آیند. بنابراین ارتودنسی سرامیکی درست مانند ارتودنسی فلزی است فقط جنس آن سرامیک دندانپزشکی است. هزینه ارتودنسی نامرئی سرامیکی معمولا از 18 میلیون به بالا می باشد.

نوع آخر ارتودنسی نامرئی، ارتودنسی شفاف با الاینرهاست. در این نوع ارتودنسی بسته به اینکه الاینرهای شفاف ساخت چه کشوری باشند، هزینه تفاوت پیدا می کند. در کشور عزیزمان ایران در طی سال های اخیر اقدام به ساخت الاینرها شده است که این مسئله می تواند هزینه ارتودنسی نامرئی را کاهش دهد. معمولا هزینه ارتودنسی نامرئی نسبت به ارتودنسی معمولی فلزی بیشتر است. در ادامه می خواهیم به عواملی که بر روی قیمت ارتودنسی نامرئی تاثیر می گذارند، بپردازیم:

عوامل موثر بر قیمت ارتودنسی نامرئی

مهمترین عاملی که بر روی هزینه ارتودنسی نامرئی اثر می گذارد، نوع روش درمانی است. با توجه به اینکه سه روش ارتودنسی نامرئی را در بالا برشمردیم، انتخاب هر یک از این روش ها هزینه های متفاوتی دارد. به طور معمول هزینه ارتودنسی شفاف با الاینر بیشتر از ارتودنسی لینگوال، و هزینه ارتودنسی لینگوال بیش از ارتودنسی سرامیکی است؛ البته این هزینه ها بستگی به میزان ناهنجاری و مدت زمان درمان نیز دارد و ممکن است در مواردی این گونه نباشد.

یکی از عواملی که روی قیمت ارتودنسی نامرئی تاثیرگذار است، میزان و شدت ناهنجاری دندان هاست. ارتودنسی نامرئی را اغلب برای مشکلات خفیف تا متوسط استفاده می کنند ولی هر چه میزان ناهنجاری بیشتر باشد، مدت زمان ارتودنسی نیز طولانی تر می شود و بنابراین قیمت ارتودنسی نامرئی نیز بالاتر می رود.

عامل بعدی که روی هزینه ارتودنسی نامرئی اثر می گذارد، این است که ارتودنسی برای هر دو فک انجام می شود یا فقط یک فک. طبیعتا انجام ارتودنسی نامرئی برای هر دو فک هزینه را بالاتر می برد. بسیاری از افراد به دلیل اینکه در هنگام لبخند زدن و یا حرف زدن فقط دندان های فک بالا نشان داده می شود، تمایل به انجام ارتودنسی نامرئی فقط برای فک بالا را دارند که در این حالت چون فقط یک فک است، هزینه کمتری را متقبل می شوند.

طول دوره انجام ارتودنسی نامرئی یکی از دیگر عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت آن است. هر چه مدت زمان درمان طولانی تر شود، هزینه آن هم بیشتر می شود.

عامل اثرگذار بعدی لوازم و دستگاه های اضافی برای انجام ارتودنسی نامرئی است. مثلا هر چه تعداد الاینرهای شفاف مورد استفاده بیشتر باشد، قیمت تمام شده نیز بیشتر خواهد شد.

میزان همکاری بیمار یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر قیمت است. در مورد ارتودنسی نامرئی شفاف به دلیل متحرک بودن الاینرهای مورد استفاده، اگر در زمان های گفته شده این الاینرها را سر جای خود قرار ندهیم، هم مدت زمان درمان طولانی تر خواهد شد و هم هزینه های آن افزایش خواهد یافت.

یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار بر قیمت ارتودنسی نامرئی سن بیمار است. هر چه ارتودنسی در سنین پایین تر انجام شود، به دلیل اینکه صفحه رشد استخوان ها کاملا بسته نشده است، امکان جابجایی و زودتر به نتیجه رسیدن بیشتر است؛ بنابراین زمان درمان ارتودنسی کوتاهتر و هزینه آن کمتر خواهد شد.

مشکلاتی که توسط ارتودنسی نامرئی قابل درمان هستند:

پلاک های شفاف و یا اینویزیلاین از جدیدترین نوع ارتودنسی است که دیگر نیازی به دستگاه ها و سیم های ارتودنسی نیست. نامرئی است و با استفاده از نرم افزارهای رایانه ای برای هر بیماری به طور اختصاصی ساخته می شود. معمولا این پلاک های شفاف هر دو سه ماه یکبار تعویض می شوند. در ارتودنسی شفاف اصلا هیچ سیمی به دندان های شما متصل نیست. این الاینرها مانند یک قالب بر روی دندان ها قرار می گیرند. در هنگام غذا خوردن آن ها را از روی دندان ها خود بر می دارید و بنابراین محدودیتی در غذا خوردن ندارید؛ به دلیل اینکه نگرانی بابت شکسته شدن و یا آسیب دیدن سیم ها دیگر وجود ندارد. با ارتودنسی نامرئی مسواک زدن و تمیز کردن دندان ها نیز بسیار راحت می شود. پلاک های شفاف را از دهان خود خارج کرده و دندان ها را مسواک می زنید. همچنین خود الاینرها را نیز تمیز می کنید. بنابراین ارتودنسی نامرئی از نظر بهداشت و رژیم غذایی نیز بسیار مناسب تر است. اگر هر کدام از مشکلات زیر را دارید، خود را نگران نکنید چون با ارتودنسی نامرئی می توانید این مشکلات را برای همیشه حل کنید.

به هم فشردگی و شلوغی بیش از حد دندان ها: در این شرایط در فک، فضای لازم برای دندان ها وجود ندارد به همین دلیل کج می شوند یا بر روی یکدیگر قرار می گیرند.

فاصله زیاد بین دندان ها: در بعضی مواقع به علت رشد غیر طبیعی فک یا به دلیل نبود دندانی، فاصله بین دندان ها زیاد می شود.

اوربایت یا اورجت: در این حالت دندان های بالایی جلوتر از دندان های پایینی قرار دارند.

کراس بایت: به دلیل هم محور نبودن فک بالا و پایین موجب می شود چند تا از دندان ها در پشت دندان های پایین قرار بگیرند.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با درمان ارتودنسی، متخصص ارتودنسی یا ارتودنتیست، عوارض ارتودنسی و اینکه ارتودنسی برای چه کسانی استفاده می شود آشنا کنیم. همچنین تاریخچه بسیار کوتاه و مختصری از ارتودنسی ارائه کردیم تا بدانید که در گذشته های دور هم مردم به دنبال مرتب و ردیف کردن دندان های خود بوده اند. سپس جدول قیمت انواع ارتودنسی برای اطلاع از هزینه ها در این مقاله آورده شده است که بروز رسانی نیز می شود. علاوه بر این، به ارتودنسی نامرئی و سوالات و ابهاماتی پیرامون آن که یکی از انواع جدید ارتودنسی است، برای آشنایی بیشتر شما عزیزان پرداخته شده است. در نهایت یکی از بهترین متخصصان ارتودنسی غرب تهران با نام دکتر مهدی فهیمی هنزائی خدمت شما معرفی گردیده است که مطب ایشان در ستارخان قرار دارد. علت اینکه ما دکتر مهدی فهیمی هنزائی را به عنوان یکی از بهترین متخصصان ارتودنسی غرب تهران خدمت شما معرفی کردیم، توانمندی و تجربیات ایشان است. دکتر فهیمی متخصص ارتودنسی بوده و فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی که یکی از معتبرترین دانشگاه های تهران است، می باشند. دکتر فهیمی هنزائی عضو انجمن ارتودنسی ایران هستند؛ همچنین عضو بنیاد نخبگان و بنیاد استعدادهای درخشان نیز می باشند. علاوه بر این، دارای بورد تخصصی ارتودنسی هستند. دکتر مهدی فهیمی هنزائی با سال ها سابقه درخشان در انجام ارتودنسی غرب تهران در خدمت تمامی هموطنان عزیز می باشند.

بیشتر مطالعه کنید:

نکته های ضروری در نصب کابینت

دفتر خدمات الکترونیک شهر تهران

نظر

  • فریدونی
    1403/02/04 در 19:30

    در درمان ارتودنسی دندان، از وسیله ارتودنسی که معمولاً در داخل دهان قرار می گیرد استفاده می شود تا دندان ها یا فک‌ها در موقعیت مورد نظر قرار بگیرند

افزودن دیدگاه